Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa sakal görmek

Rüyada kısa sakal görmek

Rüyada kısa sakal görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kısa sakal gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Rüyada sakal kısaltmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa sakal görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kısaltmak kazancının günden güne çok artacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada uzun saçını kısa görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada kısa yılan görmek yaşamın kolay hale geleceğine, dertlerin sona ereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada tırnakları kısa görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarını kısa görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments