Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal traş olmak

Rüyada sakal traş olmak

Rüyada sakal traş olmak başarılarının eksilmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal traş olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada sakallı bayan görmek tüm parasını kaybedeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birini ak sakallı görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine yorulur.

Rüyada sakallı erkek görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalet eder.

Rüyada birini sakal görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişiyi sakallı görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği sakallı görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments