Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal adamlar görmek

Rüyada sakal adamlar görmek

Rüyada sakal adamlar görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına inanılır.

Rüyada sakal adamlar gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada sarı sakallı adam görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, şaşkın olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalettir.

Rüyada ak sakallı adam görmek darp edileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakallı adam görmek ticaretinin genişleyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı adamlar görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, nazara geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz sakallı adam görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada siyah sakallı adam görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments