Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı adam görmek

Rüyada sakalı adam görmek

Rüyada sakalı adam görmek patlama noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, neşesinin yerine geleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalı adam gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada beyaz sakallı yaşlı adam görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sakal bir adam görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kazancın katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakallı yaşlı bir adam görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Rüyada ak sakallı adam görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah sakallı adam görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sakallı adam görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, dolandırılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada sarı sakallı adam görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments