Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada sakalları çıkmış kadın gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadında sakal bıyık görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Rüyada kadının sakalını kesmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, neredeyse kahrolacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments