Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı kadın görmek

Rüyada sakalı kadın görmek

Rüyada sakalı kadın görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakalı kadın gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Rüyada top sakallı kadın görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada siyah sakal kadın görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının sakalını kesmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına yorulur.

Rüyada kadını sakallı görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Rüyada kadın sakallı görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek merdiven atlayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada kadının sakal çıktığını görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, rızkın kesilmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments