Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını sakallı görmek

Rüyada kadını sakallı görmek

Rüyada kadını sakallı görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını sakallı gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada top sakallı kadın görmek hayatının tamamen altüst olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, öz güven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sakal kadın görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakallı kadın görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına yorulur.

Rüyada sakalı kadın görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını sakallı görmek hastalıktan şifa bulmaya, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek onu dinleyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments