Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle hasret gidermek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, mali gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle hasret gidermek onların başarıları ile gururlanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarılıp hasret gidermek sorunların günden güne artacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada hasret gidermek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalettir.

Rüyada hasret çekmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasretle sarılmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada hasret kalmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments