Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özlem gidermek

Rüyada özlem gidermek

Rüyada özlem gidermek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada özlem gidermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde gelişmeler var.

Rüyada özlem gidermek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine özlemle sarılmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada özlemle ağlamak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada özlemden ağlamak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada özlem görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Rüyada özlemle birine sarılmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada özlem ismi görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Rüyada özlem ismini duymak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments