Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacetini gidermek

Rüyada hacetini gidermek

Rüyada hacetini gidermek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra inanılır.

Rüyada hacetini gidermek gördüyseniz:

  • Toplum veya çevre yararına çalışmalarda bulunmanız daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada hacet gidermek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada hacetini gidermek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada hacetini yapmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalettir.

Rüyada hacet namazı görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çok güzel işlere gireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacet namazı kıldığını görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacet etmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet eder.

Rüyada hacet görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada defi hacet yapmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments