Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest gidermek

Rüyada büyük abdest gidermek

Rüyada büyük abdest gidermek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdest gidermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada büyük abdest gidermek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, başının belaya girmeyeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hacetini gidermek övgü dolu sözler duyacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada özlem gidermek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ihtiyaç gidermek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette ihtiyaç gidermek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada ölüyle hasret gidermek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasret gidermek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, başarısının çoğalacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments