Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şah damarını kesmek

Rüyada şah damarını kesmek

Rüyada şah damarını kesmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, ticarette ilerleyeceğine, hayatın kolaylaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şah damarını kesmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada şah damarını kesmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalettir.

Rüyada şah damarını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şah damarından vurulmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şah damarı görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, iyileşme göstereceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek ruhuna hayrat yapılacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına yorulmaktadır.

Rüyada damar kesmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahadet parmağını görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments