Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şah damarı görmek

Rüyada şah damarı görmek

Rüyada şah damarı görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada şah damarı gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada şah damarını kesmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada şah damarı görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarını görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, aralarından su sızmayacağına alamet eder.

Rüyada şah damarından vurulmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işarettir.

Rüyada atın şahlandığını görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada şahmaran yılan görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments