Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahadet parmağını görmek

Rüyada şahadet parmağını görmek

Rüyada şahadet parmağını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kısmetin açılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada şahadet parmağını gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada şahadet parmak görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şahadet parmağını görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şahadet parmağında yüzük görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulur.

Rüyada şah damarından vurulmak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulur.

Rüyada şahadet getiren birini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada yılanların şahını görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada şaha kalkmak bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments