Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şah damarından vurulmak

Rüyada şah damarından vurulmak

Rüyada şah damarından vurulmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada şah damarından vurulmak gördüyseniz:

  • Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada şah damarından vurulmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Rüyada şah damarının patladığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada şah damarını kesmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarı görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada şah damarını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada şahadet parmak görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada şahlanan at görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments