Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şahadet parmak görmek

Rüyada şahadet parmak görmek

Rüyada şahadet parmak görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, büyük emekler vereceğine, hanenizde bolluk olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şahadet parmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada şahadet parmağında yüzük görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayallerinin suya düşeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şahadet parmağını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şahadet parmak görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada şahlanmış ata binmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şah damarından vurulmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada atla şaha kalkmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olurken şahadet getirmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments