Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın şahlandığını görmek

Rüyada atın şahlandığını görmek

Rüyada atın şahlandığını görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, şansının kendinden yana olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın şahlandığını gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada atın şahlanmasını görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şaha kalkmış at görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada atın şahlanması görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada şahlanmış at görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atla şaha kalkmak sağlığına kavuşacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada şahlanan siyah at görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments