Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlam birini topal görmek

Rüyada sağlam birini topal görmek

Rüyada sağlam birini topal görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, zorlukların geride kalacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağlam birini topal gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada sağlam birini topal görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağlam birini engelli görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada hasta birini sağlam görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlam yumurta görmek sağlığının yerinde kalacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, evlatlarından memnun olacağına işarettir.

Rüyada sağlam birini özürlü görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam ev görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, iyi bir patron olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam diş görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments