Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır olduğunu görmek

Rüyada sağır olduğunu görmek

Rüyada sağır olduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, dualarına karşılık alacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Rüyada sağır olduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada dilsiz sağır görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kafasına göre birini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağır olduğunu görmek kızına daima sahip çıkacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sağır insan görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağır bebek görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada sağır dilsiz olmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada sağır ve kör olmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağır birini görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada sağır dilsiz görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments