Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır dilsiz görmek

Rüyada sağır dilsiz görmek

Rüyada sağır dilsiz görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada sağır dilsiz gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, duaların kabul olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilsiz sağır görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağır dilsiz olmak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Rüyada sağır dilsiz görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada sağır olduğunu görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada sağır ve kör olmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments