Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır bebek görmek

Rüyada sağır bebek görmek

Rüyada sağır bebek görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, düzeninin sarsılacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Rüyada sağır bebek gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Rüyada sağır bebek görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sağır olduğunu görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada sağır insan görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağır olduğunu görmek önünü göremez olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sağır dilsiz görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalettir.

Rüyada sağır ve kör olmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağır olmak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments