Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır olmak

Rüyada sağır olmak

Rüyada sağır olmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağır olmak gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada sağır insan görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, umutsuz olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek bir araya geleceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada sağır dilsiz görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sağır ve kör olmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sağır olmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek canının sağ olacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sağır birini görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments