Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağır birini görmek

Rüyada sağır birini görmek

Rüyada sağır birini görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, huzura erileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada sağır birini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada sağır birini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağır ve kör olmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, biraz dinleneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada sağır ve dilsiz birini görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağır dilsiz olmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sevilen birinin geleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağır dilsiz görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağır insan görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada sağır olmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments