Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ olan birinin mezarını görmek

Rüyada sağ olan birinin mezarını görmek

Rüyada sağ olan birinin mezarını görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ olan birinin mezarını gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Rüyada sağ birinin mezarını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ olan birinin mezarını görmek sağlığının bozulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada sağ elinde kına görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kayınpederi sağ görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada sağ ele kına yakmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada sağ kolundan vurulmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anne babayı sağ görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada sağ görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments