Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safta durmak

Rüyada safta durmak

Rüyada safta durmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, hayır ve bereketin artmasına tabir olunur.

Rüyada safta durmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Rüyada saf durmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Rüyada namaz safta durmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada safta durmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saf altın görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada saf görmek kişinin güzel işler yapacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, borçlarının kapanacağına delalettir.

Rüyada saf birini görmek güç alacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cuma namazında saf tutmak rakiplerine karşı fark atacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments