Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf birini görmek

Rüyada saf birini görmek

Rüyada saf birini görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada saf birini gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada saf durmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saf su görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz için saf tutmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, zafer elde edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine inanılır.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada saf suda yüzmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada ilk safta namaz kılmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saf altın bulmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada namaza saf tutmak kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments