Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf görmek

Rüyada saf görmek

Rüyada saf görmek elinin darlık içinde kalacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saf gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada saf zeytinyağı görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, malın bereketinin artmasına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Rüyada cemaatle saf tutmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, el açmayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ön safta namaz kılmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret eder.

Rüyada saf deniz görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada saf birini görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, aradığı kişiyi bulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret eder.

Rüyada saf durmak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada safta durmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments