Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf altın görmek

Rüyada saf altın görmek

Rüyada saf altın görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, bütçesinin küçüleceğine, sıkıntılarını atacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Rüyada saf altın gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada saf altın görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saf altın bulmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına yorulur.

Rüyada saf zeytinyağı görmek rakiplerin alt edileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada saf birini görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet eder.

Rüyada en ön safta namaz kılmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide saf tutmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada safta namaz kılmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments