Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf durmak

Rüyada saf durmak

Rüyada saf durmak yaşanan yokluğun biteceğine, bir yandan cenaze olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saf durmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Rüyada namaz safta durmak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok önemli noktalara geleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada saf durmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada safta durmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada namaz kılmak için saf tutmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada en ön safta namaz kılmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada saf altın bulmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk safta namaz kılmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ön safta namaz kılmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments