Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safran çiçeği görmek

Rüyada safran çiçeği görmek

Rüyada safran çiçeği görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada safran çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada safran çiçeği görmek daha güzelleşeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada safran suyu içmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada safran yemek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada safran çayı içmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada limon çiçeği görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çiçekli elbise giymek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada süs çiçeği görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments