Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon çiçeği görmek

Rüyada limon çiçeği görmek

Rüyada limon çiçeği görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına yorulur.

Rüyada limon çiçeği gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada limon ağacı çiçeği görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek açmış limon ağacı görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada limon çiçeği görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada ekşi limon yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan limon toplamak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yani babasına benzeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada limon sürmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon ağacına çıkmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon ağacı ekmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendini toparlayamayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments