Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safran çayı içmek

Rüyada safran çayı içmek

Rüyada safran çayı içmek borçlarının artacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada safran çayı içmek gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada safran çayı içmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada safran suyu içmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada safran yemek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işaret eder.

Rüyada safran çiçeği görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, başarı kazanılacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla çay içmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalıkta çay içmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, bahtın açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada bulanık çay içmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments