Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safra kesesi taşı görmek

Rüyada safra kesesi taşı görmek

Rüyada safra kesesi taşı görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, parasının ve malının artacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, yapılan planların alt üst olacağına işarettir.

Rüyada safra kesesi taşı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada safra kesesi taşı görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada safra kesesi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada safra taşı görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada safra kusmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun kesen birini görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kese görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada ağaç kesen birini görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments