Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safra kesesi görmek

Rüyada safra kesesi görmek

Rüyada safra kesesi görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kafasının da rahat edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada safra kesesi gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada safra kesesi taşı görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada safra kesesi görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada safra taşı görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, maneviyatının çökeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada safra kusmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda kese yapmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kese görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç kesen birini görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments