Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Rüyada safra kesesi ameliyatı olmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada safra kesesi taşı görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada safra kesesi görmek işlerin günden güne bozulacağına, darlanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada safra kusmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada safra taşı görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebelik kesesi görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir kese altın görmek azalacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mavi kese görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments