Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kese görmek

Rüyada kırmızı kese görmek

Rüyada kırmızı kese görmek bir şeyden zarar görmeye, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, doğru bir karar verileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kese gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Rüyada kırmızı kese görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kese içinde altın görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulur.

Rüyada kese kağıdı görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada banyo kese görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına kesesi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kese yoğurdu görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin kesesi görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Rüyada kolunu kesen birini görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments