Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf su görmek

Rüyada saf su görmek

Rüyada saf su görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalettir.

Rüyada saf su gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Rüyada saf su görmek sorunlarını aşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Rüyada saf temiz su görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada saf su içmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, her isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle aynı safta namaz kılmak kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz safta durmak güçten ve takatten düşeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada saf zeytinyağı görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada safta durmak büyük çaba sarfedeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cemaatle saf tutmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments