Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf su içmek

Rüyada saf su içmek

Rüyada saf su içmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saf su içmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada saf su içmek maneviyata daha çok önem verileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saf su görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Rüyada saf temiz su görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada namazda saf tutmak hayatının bir anda cennete döneceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada saf halinde namaz kılmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yardımın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saf altın bulmak istihdam edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada saf suda yüzmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalettir.

Rüyada ön saflarda namaz kılmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments