Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf altın bulmak

Rüyada saf altın bulmak

Rüyada saf altın bulmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saf altın bulmak gördüyseniz:

  • Bir türlü karar verememeniz nedeniyle birçok işinizi sonuçlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada saf altın bulmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saf altın görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada saf temiz su görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada saf su içmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saf halinde namaz kılmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Rüyada saf tutmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada ön safta namaz kılmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments