Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saffat süresini okumak

Rüyada saffat süresini okumak

Rüyada saffat süresini okumak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, insanları kandıracağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saffat süresini okumak gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada saffat süresini okumak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kazancının katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada ön saflarda namaz kılmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saf temiz su görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Rüyada saf altın görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılmak için saf tutmak gün günden daha da kötüye gideceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saf deniz görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saf halinde namaz kılmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments