Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saf tutmak

Rüyada saf tutmak

Rüyada saf tutmak sayılacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Rüyada saf tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Rüyada namaza saf tutmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz saf tutmak günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, rahat bir hayat sürüleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak için saf tutmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada cenazede saf tutmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada saf tutmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada camide saf tutmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazında saf tutmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments