Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, içinin hafifleyeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Rüyada arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını uzun saçlı görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı uzun saçlı görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, oldukça büyük başarılara, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını saçı uzun görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, lüksüne de lüks katacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek kıtlığın meydana geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments