Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada birinin kendi saçını kestiğini görmek

Rüyada birinin kendi saçını kestiğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Rüyada birinin kendi saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada bir yakınının saçını kestirdiğini görmek hem dua alacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada kişinin kendi saçını kestiğini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken saç kestirmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına işaret eder.

Rüyada zorla saç kestirmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak tartışmalı durumlara düşüleceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments