Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kazıdığını görmek

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hayallerinin suya düşeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıdığını gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada saçlarını kazıdığını görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kazımak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada saçları kazımak kırılan kalplerin tamir edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç kazımak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kazımak düşmanını alt edeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kazımak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını kazımak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kazımak daha fazla mal sahibi olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments