Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını çok uzun görmek

Rüyada saçlarını çok uzun görmek

Rüyada saçlarını çok uzun görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını çok uzun gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada birini uzun saçlı görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah uzun saç görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını çok uzun görmek yeni yatırımlar yapacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını uzun görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın alamet eder.

Rüyada uzun saçlı at görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun saç görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments