Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kısacık kestirmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada saç kestirmek boyatmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulur.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kestiklerini görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments