Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı izi görmek

Rüyada ayakkabı izi görmek

Rüyada ayakkabı izi görmek mutsuz olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı izi gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada ayakkabı izi görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından izlenmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan izlendiğini görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada banyoda izlenmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada yüzde iz görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, duygularının karşılık göreceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Rüyada jilet izi görmek evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada uyurken izlenmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, masrafların altında kalacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments