Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının oynadığını görmek

Rüyada karnının oynadığını görmek

Rüyada karnının oynadığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karnının oynadığını gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada karnında bebeğin oynadığını görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulur.

Rüyada karnında bebek oynadığını görmek mülkiyetinin de artacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin oynadığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnının oynadığını görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisine olan güvenin artacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada bebeğin karnında oynadığını görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına işaret eder.

Rüyada dizide oynadığını görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments