Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçınızı kısa görmek

Rüyada saçınızı kısa görmek

Rüyada saçınızı kısa görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hatalarını fark edeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada saçınızı kısa gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, maddi gücünün azalacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, vefa göstereceğine yorulur.

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Rüyada saç kısa kestirmek düşmanlıkların biteceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçını kısa görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada kısa saçlı kadın görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments