Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçını kısa görmek

Rüyada başkasının saçını kısa görmek

Rüyada başkasının saçını kısa görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kısa gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada saçın kısa olduğunu görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kısa saçlı erkek görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının kısa kesildiğini görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kısa saçlı görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada annenin saçını kısa görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments